DESPRE NOI

Cine suntem
Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru implementarea proiectului Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Covasna (ADI-SIMD) care a luat fiinţă prin asocierea, în 2009, a 45 de consilii locale, a avut o perioadă de succes încă de la înfiinţarea ei.

Nu este exagerat să spunem că, în ultimii ani, am făcut paşi importanţi pentru realizarea proiectului „Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Covasna”. Aşa cum rezultă şi din informaţiile postate pe site-ul nostru, asociaţia noastră, precum şi partenerii noştri – printre care Consiliul Judeţean Covasna – au desfăşurat o activitate semnificativă în îndeplinirea elementelor fizice şi cerinţelor prevăzute în proiect, respectiv în domeniul pregătirii sarcinilor asociate, activităţi fără de care nu ar fi posibilă funcţionarea eficientă a întregului sistem de management integrat al deșeurilor. Trebuie să menţionăm că, deşi am obţinut rezultate semnificative, mai avem mult de lucru până când sistemul devine complet funcţional.

0 tone
total
0 tone
total
0 tone
total
0 tone
total

Site-ul nostru oferă informaţii periodice privind stadiul implementării proiectului, precum şi activitatea asociaţiei.

Volumul şi sfera informaţiilor se va extinde în continuare, în funcţie de stadiul de implementare al elementelor de proiect. Forma de gestiune a Serviciilor va fi gestiunea delegată, care se va realiza, în baza mai multor contracte de delegare a gestiunii, atribuite operatorilor conform prevederilor Legii nr. 51/2006, cu modificările şi completării ulterioare.

despre-noi
PARTENERI