Anunț referitor la încheierea unui acord privind implementarea obligațiilor legale de gestionarea deșeurilor de ambalaje

Referitor la încheierea unui acord privind implementarea obligațiilor legale de gestionarea deșeurilor de ambalaje în conformitate cu dispozițiile legale cu privire la răspunderea extinsă a producătorului, vă rugăm, ca până la data de 23 DECEMBRIE 2019 orele 10, să ne trimiteți în scris intenția dumneavoastră de colaborare pe adresa de email: adismidcovasna@yahoo.com, având în vedere următoarele :

  1. Termenul de plată a sumelor (costurilor nete) să nu fie mai mare de 15 zile de la data emiterii facturilor.
  2. Angajamentul cu privire la asumarea obligației de plată a cantităților totale valorificate energetic / incinerate a deșeurilor din ambalaje, raportate în cursul întregului an, în favoarea dumneavoastră, chiar dacă obiectivele au fost îndeplinite.
  3. Angajamentul cu privire la asumarea obligației de plată a cantităților deșeurilor de ambalaje totale, colectate și raportate în cursul întregului an, în favoarea dumneavoastră, chiar dacă obiectivele au fost îndeplinite.

Menționăm că, ne rezervăm dreptul ca răspunsurile primite după data de 23 DECEMBRIE 2019 orele 10, să nu luăm în considerare.

Anunțul în format pdf. se poate citi aici